Όλοι οι όροι του παρόντος είναι ουσιώδεις
 
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, που βρίσκεται στην διεύθυνση  www.christianicons.gr
 
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα    www.christianicons.gr    διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας ανήκουν στην ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ και αποτελούν πνευματικά δικαιώματα όπως αυτά ορίζονται και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Οι χρήστες αναγνωρίζουν τα ιδιοκτησιακά και πνευματικά δικαιώματα της ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ και δεσμεύονται να τα διαφυλάξουν. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση, πώληση, μεταβίβαση, άντληση στοιχείων, διανομή, ανακατασκευή, αναμετάδοση, πώληση πληροφοριών, χορήγηση αδείας χρήσης κλπ. Η τεχνογνωσία και τα πάσης φύσεως έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που παρέχονται στους κάθε μορφής χρήστες, δίνονται επί παρακαταθήκη και ουδόλως μεταβιβάζεται σε αυτούς η κυριότητά τους ή η πνευματική ιδιοκτησία τους. Ομοίως η χρήση σημάτων ή λογοτύπων δεν επιτρέπεται χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση της ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ. Μεταβίβαση ή ανάθεση δικαιωμάτων σε άλλο πρόσωπο είναι δυνατή μόνον με έγγραφο της ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ.
 
2. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.christianicons.gr είναι μία ιστοσελίδα για πωλήσεις Εκκλησιαστικών  ειδών, Εικόνες Αγίων, Μπομπονιέρες Βάπτισης και παρόμοια συναφή Προϊόντα  μέσω διαδικτύου (internet), όπου η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ  κατασκευάζει και εισάγει τα προϊόντα και οι πελάτες που στο εξής θα αποκαλούνται ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ κάνουν τις αγορές  τους. Η ορθότητα περιγραφής των προϊόντων είναι ευθύνη της ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ, η οποία καταβάλει κάθε προσπάθεια να είναι ακριβείς χωρίς όμως να αποκλείονται μικρό λάθη και παραλήψεις
 
 
3. Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ δεν ευθύνεται για ζημίες του χρήστη ή τρίτου που τυχόν προκληθούν από Κακή χρήση, η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από κακή χρήση του χρήστη η τρίτου. Αν όμως ήθελε προκύψει ευθύνη της ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ παρά τα προαναφερθέντα γίνετε άμεσα αντικατάσταση του προϊόντος όπως αυτή καταγράφεται στο σύστημα
4. Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων ο επισκέπτης / χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους που προβλέπονται στο σχετικό τμήμα υπό την ένδειξη "Προστασία Προσωπικών Δεδομένων" και εάν δεν συμφωνεί οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις σελίδες/υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.
 
5. Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ δικαιούται να μεταβάλει τους παραπάνω όρους και οι νέοι θα εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα . www.christianicons.gr Η χρήση του συστήματος ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων κατά το χρόνο χρήσης.
 
6. Για κάθε διένεξη ή διαφορά που προκύπτει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.christianicons.gr η οποία στρέφεται κατά της ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ, εφαρμόζεται το Ελληνικό δίκαιο και οι χρήστες παραιτούνται από το δικαίωμα επιλογής άλλου εφαρμοστέου δικαίου. Για την επίλυσή τους αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας, έτι δε και επί δικών εκτελέσεως.
 
 
Πολιτική επιστροφής προϊόντων
 
Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Στην ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ μας ΔΕΝ έχουμε ετοιμοπαράδοτα  η διαθέσιμα ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
Κατασκευάζουμε κατόπιν παραγγελία του κάθε χρήστης/ καταναλωτής (πελάτη)  που κάνει την παραγγελία του μέσα από ιστοσελίδα μας www.christianicons.gr η τηλεφωνικά η με την παρουσία του στο φυσικό μας κατάστημα.
 
 
Ο χρήστης/καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων μας, σύμφωνα με το αποδεικτικό παραλαβής της εταιρίας ταχυμεταφορών η την μεταφορικη ετερια. Για τη διαδικασία επιστροφής ισχύουν τα ανωτέρω του παρόντος.
 
Σε περίπτωση υπαναχώρησης, το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, δεν θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπέλες που το συνοδεύουν, να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία του, να μην έχει υποστεί φθορές. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα μεταφορικά βαραίνουν τον χρήστη/καταναλωτή. Για ελαττωματικά προϊόντα ισχύουν τα παρακάτω.

Εφόσον το προϊόν που έχει κατασκευαστή ειδικά για τον κάθε χρήστης/ καταναλωτής (πελάτη)  που έχει κάνει παραγγελία έχει προπληρωθεί είτε με κατάθεση χρήματων στις τράπεζες που συνεργάζεται η ιστοσελίδα μας www.christianicons.gr  και που αναγράφονται η έχει κάνει πληρωμή της παραγγελίας του κατευθείαν μέσα από την σελίδα μας www.christianicons.gr με οποιαδήποτε κάρτα κάνει ακύρωση, άρνηση παραλαβής ζητήσει πίσω τα χρήματα του αυτό ΔΕΝ γίνετε δεκτό.
Επιστροφή χρημάτων η επιθυμεί την αντικατάστασή του γίνετε μόνο και άμεσα σε περίπτωση εάν το προϊόν έχει  φθορές ή είναι ελαττωματικό.

 
 
Ελαττωματικά προϊόντα:
 
Όλα τα προϊόντα που η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ κατασκευαζει, προβάλλει, προωθεί και μεταπωλεί μέσω της ιστοσελίδας της είναι αρίστης ποιότητας και λαμβάνεται η κατάλληλη μέριμνα ώστε κατά τη συσκευασία και μεταφορά τους να φτάνουν στο χρήστη/καταναλωτή χωρίς φθορές ή ελαττώματα. 
 
Όμως στην σπάνια περίπτωση που διαπιστώσει ο χρήστης/καταναλωτής κατόπιν παραλαβής των προϊόντων μας ότι αυτά έχουν υποστεί κάποια φθορά ή έχουν κάποιο ελάττωμα τότε ο χρήστης/ καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος ενώ διατηρεί και το δικαίωμα υπαναχώρησης.
 
Εφόσον το προϊόν έχει φθορές ή είναι ελαττωματικό και ο χρήστης/ καταναλωτής επιθυμεί την αντικατάστασή του, μπορεί να ενημερώσει την ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ προκειμένου να προχωρήσουμε στην διαδικασία αντικατάστασής του μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του. Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν αποστέλλεται στην Εταιρία μας με δικά μας έξοδα και αντικαθίσταται με άλλο προϊόν εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, για την οποία ο χρήστης/καταναλωτής θα ενημερώνεται άμεσα. Εναλλακτικά, ο χρήστης/καταναλωτής δύναται να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης ως άνω. Για τη διαδικασία επιστροφής ισχύουν τα ανωτέρω.
Σε περίπτωση που ο χρήστης/ καταναλωτής παραλάβει το προϊόν και δεν διατυπώσει περαιτέρω επιφυλάξεις, τότε θεωρείται ότι έχει παραλάβει το προϊόν ανεπιφύλακτα.
 
TOP
Φίλτρα
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Christian Icons έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ: